DOLAR 34,1105 0.27%
EURO 38,1372 0.19%
ALTIN 2.868,941,41
BITCOIN 21626920,81%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalyaspor Başkanı: Doğukan Sinik ile görüşüyoruz

Antalyaspor Başkanı: Doğukan Sinik ile görüşüyoruz

ABONE OL
10 Ocak 2023 16:24
Antalyaspor Başkanı: Doğukan Sinik ile görüşüyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de topladığı 17 puanla küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Antalyaspor’da başkan Aziz Çetin, kulübün durumuna ve yapacakları transferlere dair DHA’ya açıklamalarda bulundu.

“Çok kötü bir gidişat olduğuna inanmıyorum”

Takımın kötü gitmediğini söyleyen Çetin, “Ben çok kötü bir gidişat olduğuna inanmıyorum. Dönemsel düşüşler olabilir ama aynı şekilde çıkış da olur.” dedi.

“Bitti gitti artık o maç”

Fenerbahçe maçını unuttuklarını belirten Aziz Çetin, “Biz unuttuk o maçı, yapacak bir şey yok. Bazı maçlarda hakem kararları bazı takımların lehine çok daha kolay çalınıp diğer takımların lehine biraz zor olabiliyor. Bitti gitti artık o maç. Önümüze bakacağız.” ifadelerini kullandı.

“Hocamızdan bize henüz ayrıntılı bir rapor gelmedi”

Transfer gündemi hakkında değerlendirme yapan Çetin, “Hocamızdan bize henüz ayrıntılı bir rapor gelmedi ama kendisiyle her zaman bu konularda görüşüyoruz. Bir veya birkaç transfer olur diye düşünüyorum.” sözlerini sarf etti.

“Kendisiyle görüşüyoruz”

Eski oyuncuları Doğukan Sinik transferine dair konuşan Aziz Çetin, “Bizim kendi futbolcumuzdur, kendi öz çocuğumuzdur. Olabilir, kendisiyle görüşüyoruz. Henüz netleşmiş bir şey yok. Görüşülüyor.” dedi.

“İnşallah o maçta galip geliriz”

Hafta sonu oynayacakları Giresunspor maçını kazanmak istediklerini söyleyen başkan, “İnşallah o maçta galip geliriz. Üzerimizde şanssızlık da var. Üst üste aynı bölgeden sakatlıklar yaşıyoruz, özellikle kanat bölgesinden. İnşallah bu maçı kazanırız.” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r