DOLAR 34,2267 0.23%
EURO 37,2779 0.4%
ALTIN 2.986,981,11
BITCOIN 23491962,97%
İstanbul
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:47

İMSAK'A KALAN SÜRE

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella: “Zorlu Şartlarda Oyuncularımla Gurur Duyuyorum”

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella: “Zorlu Şartlarda Oyuncularımla Gurur Duyuyorum”

ABONE OL
15 Ekim 2024 15:26
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella: “Zorlu Şartlarda Oyuncularımla Gurur Duyuyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında deplasmanda İzlanda’yı 4-2 mağlup ederek, İzlanda topraklarındaki ilk galibiyetini elde etti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Vincenzo Montella, zorlu koşullara rağmen oyuncularının performansından duyduğu gururu dile getirdi.

Montella’nın Açıklamaları

  • Zorlu Koşullar: Montella, karşılaşmanın zorlu şartlarında oyuncularının mücadele azmini vurgulayarak, “Bu kadar sevindirici olmasının nedeni, karşılaştığımız şartların oldukça zorlu olmasıydı. Saha zemini neredeyse oyunu oynanamaz hale getirecek kadar kötüydü, ama ayakta kalan ve savaşan taraf bizdik.” dedi.
  • Takım Ruhu: Oyuncularının “Türk yüreği” ile oynadığını ifade eden Montella, “24 şut çektik, 4 gol attık. Oyuncularımızın bu mücadeleyi vermeleri beni gururlandırıyor. Çok büyük bir onur.” şeklinde konuştu.

Hedefler ve Başarılar

  • İzlanda’ya Karşı Başarı: Montella, İzlanda’ya karşı oynanan iki maçta toplam 7 gol atmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Bugünkü galibiyet hayati önem taşıyordu. Eğer kazanamasaydık, her şey çok farklı gelişebilirdi.” dedi.
  • Grup İkinciliği Garantisi: Montella, grup ikinciliğini garantilediklerini ancak hedeflerinin birincilik olduğunu da vurguladı. “Önümüzde bir kritik maç daha var ve ona en iyi şekilde hazırlanacağız.” ifadesini kullandı.
  • Takım Oyunu: 4 farklı oyuncudan 4 gol bulmanın, takım oyununun gücünü gösterdiğini belirten Montella, “Hedefimize yaklaşıyoruz, adım adım ilerliyoruz. A Ligi’ne yükselmek istiyoruz ve doğru yolda olduğumuza inanıyorum.” dedi.
KAYNAK: En Son Haber (ESH)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r