DOLAR 34,2308 0.31%
EURO 37,3119 0.51%
ALTIN 2.990,961,25
BITCOIN 23487232,71%
İstanbul
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’da Şaşkınlık Yaratan Olay: Cenaze Gasilhane’de Gözlerini Açtı

Hatay’da Şaşkınlık Yaratan Olay: Cenaze Gasilhane’de Gözlerini Açtı

ABONE OL
15 Ekim 2024 15:55
Hatay’da Şaşkınlık Yaratan Olay: Cenaze Gasilhane’de Gözlerini Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşanan sıra dışı bir olay, gözleri kamaştırdı. Mide kanseriyle bir yıldır mücadele eden 60 yaşındaki Necah Abu Hıdır, hastanede hayatını kaybetti. Ancak, cenazesi gasilhanede yıkanırken yaşananlar, hem ailesi hem de sağlık ekipleri için şok edici bir an oldu.

Cenaze Gasilhanede Gözlerini Açtı

Hıdır’ın ailesi, Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde 3 gün önce vefat eden kadının cansız bedenini teslim aldı ve defnetmek üzere mezarlığa götürdü. Gasilhane sürecinde, Hıdır’ın yıkanması sırasında suyla temasıyla gözlerinin açıldığı iddia edildi. Bu durum, gassalı panikletirken, aile üyeleri de durumu fark edince sağlık ekiplerine haber verdi.

İki Kez Hayata Döndüğünü İddia Etti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hıdır’ın cansız bedenini kontrol ettikten sonra yeniden hastaneye kaldırdı. Yapılan muayenelerde kadının daha önce hayatını kaybettiği belirlendi. Ancak aile üyeleri, Necah Abu Hıdır’ın gasilhanede yeniden canlandığını ve 2 kez can verdiğini savundu.

Ailenin durumu aktardığına göre, Hıdır’ın oğlu Ahmed Hakim, annesinin gasilhanede yıkanırken üç kez ses çıkardığını ve bunun üzerine ambulans çağırdıklarını ifade etti.

“Annemin yaşadığını düşünerek ambulansı aradık. Fakat hastanede yapılan muayenede, annemin ölümünün kesinleştiğini söylediler,” diyen Hakim, olayın korkunç bir deneyim olduğunu belirtti.

Gözlerini Açıp Ses Çıkardı

Zafer Hakim ise, annesinin gasilhanede canlandığına dair daha fazla ayrıntı verdi: “Cenazeyi morgdan aldıktan sonra sıcaktı. Yıkarken annem gözünü açtı ve üç kez ‘ah ah’ dedi. Üç kadın da bu duruma şahit oldu.”

Ambulansın gelmesiyle hastaneye götürülen Hıdır’ın, hastanede yapılan kontrol sırasında yeniden hayatını kaybettiği bildirildi.

Bu sıra dışı olay, hem yerel halkı hem de sağlık camiasını derinden etkiledi. Hıdır’ın aile bireyleri, annelerinin gasilhane sürecinde yeniden canlandığına inanarak, yaşadıkları durumu akıllarda soru işareti bıraktı.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

KAYNAK: En Son Haber (ESH)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r