DOLAR 34,2878 0.15%
EURO 37,2131 0.12%
ALTIN 3.005,71-0,19
BITCOIN 23372600,71%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sakaryaspor’un Eski Başkanı Gökhan İn’e Yapılan Tokatlı Saldırıda İddianame Kabul Edildi

Sakaryaspor’un Eski Başkanı Gökhan İn’e Yapılan Tokatlı Saldırıda İddianame Kabul Edildi

ABONE OL
25 Ekim 2024 11:48
Sakaryaspor’un Eski Başkanı Gökhan İn’e Yapılan Tokatlı Saldırıda İddianame Kabul Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakaryaspor’un eski kulüp başkanı Gökhan İn’e yönelik gerçekleştirilen tokatlı saldırıyla ilgili olarak hazırlanan iddianame, mahkeme tarafından kabul edildi. Saldırıyı gerçekleştiren iki sanık, üç ayrı suçlamadan yargılanacak.

Saldırı ve Gözaltı Süreci

Gökhan İn, kulübün eski reklam ve sponsorluk sorumlusu H.C.Ş. tarafından darbedildiği anları sosyal medyada paylaştıktan sonra büyük bir tepki topladı. Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karışan H.C.Ş. ve o anları kayda alan S.İ.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından H.C.Ş. “yağmaya teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanırken, S.İ. daha sonra serbest bırakıldı.

İddianame Detayları

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 7 sayfalık iddianamede, H.C.Ş. ve S.İ.’nin “nitelikli yağmaya teşebbüs”, “kişisel verilerin kaydedilmesi” ve “kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” suçlarından toplamda 5 yıl 6 aydan 18 yıl 3 aya kadar hapis cezasıyla yargılanmaları talep edildi.

Savunmalar ve Yargı Süreci

İddianamede, H.C.Ş.’nin kendilerini mağdur göstererek durumu kurguladığını iddia ettiği, olayın yağma amacı taşımadığını savunduğu ifade edildi. Ayrıca, Gökhan İn’in yaşadığı huzursuzluk ve tehditin etkisi altında olduğu, H.C.Ş.’nin de bu tehditin bir parçası olarak hareket ettiği vurgulandı.

İki sanık, gelecek ay hakim karşısına çıkarak yargılanacak. Bu dava, spor camiasında geniş yankı uyandırarak gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

 

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r